Bemutatkozás

Kérem engedjék meg, hogy ezen kiadvány közreadásával bemutassam Önöknek a Takép - Immo Kft. tevékenységét, működésének főbb területeit. A társaságot magyar magánszemélyek 2005-ben alapították.

A TAKÉP - IMMO Kft. -t magyar magánszemélyek 2005-ben alapították. A tulajdonosi menedzsment irányítása ma is erőssége az építési szakiparban tevékenykedő cégnek, hiszen a felelősség, kompetencia egyértelmű viszonyokat teremt a cég külső és belső kapcsolataiban.

Az építőipari fővállalkozás az alulról építkezés fáradságos útját választva, lépésről – lépésre jutott el a piacon napjainkban betöltött pozíciójába.

A nyugat - magyarországi térség gazdasági növekedését és a piac diktálta lehetőségeket kihasználva a cég rövid időn belül megerősödött és megalapozta egyre nagyobb kihívásoknak is megfelelő szervezetét.

A társaság az építési folyamat teljes vertikumában nyújt szolgáltatásokat ahhoz, hogy a hazai és külföldi megrendelőnek magas színvonalú épületeket, kiváló minőségű létesítményeket - lakások, szállodák, turizmust szolgáló építmények, kommunális létesítmények - építsen.

A TAKÉP - IMMO Kft. saját erőforrások felhasználásával tudja a kulcsrakész építési megbízásokat fővállalkozóként vagy generálkivitelezés során teljesíteni.

A tulajdonosi menedzsment irányítása ma is erőssége a cégnek, hiszen a felelősség, kompetencia egyértelmű viszonyokat teremt a cég külső és belső kapcsolataiban.

A TAKÉP - IMMO Kft. 2005. január 14-én alakult a TAKÉP Kft. jogutódjaként.

A társaság vezetői: Sárközi Imre ügyvezető, Sárközi Krisztián ügyvezető

  • Cégnév: TAKÉP - IMMO Kft.
  • Cégbejegyzés dátuma: 2005. 01. 14.
  • Cégbejegyzés száma: 20-09-066577
  • Adószám: 13389088-2-20
  • Számlavezető bank: Magyar Külkereskedelmi Bank Nyrt.
  • Számlaszám: 10300002-26004633-00003285
magyar русский